Hulladék

Hulladékgyűjtés

Hulladékszállítás

Mogyoród Nagyközség területén a települési hulladék elszállítását, gyűjtését végző közszolgáltató a Zöld Híd B.I.G.G. NKft.,

 

A Mogyoród Nonprofit Kft. KIZÁRÓLAG gyűjtő-edényzet és -zsák árusításával foglalkozik.

 

 

Termékeink:

  • 120 L hulladékgyűjtő edény                        6.000 Ft
  • 240 L hulladékgyűjtő edény                       9.000 Ft
  • Szelektív hulladék gyűjtő zsák                   ingyenes
  • BIO zsák (zöld hulladék gyűjtő)                 180 Ft
  • Többlethulladék gyűjtő zsák                      465 Ft

Zöld Híd B.I.G.G. NKft.

Telefon: 06 (28) 561-200, melyen hétköznaponként 8:00 és 16:30 között fogadják ügyfeleik hívását E-mail:  ugyfelszolgalat@zoldhid.hu

Személyes ügyfélszolgálat:

Gödöllő, Dózsa György út 69. (Vüszi Irodaház)
Hétfő: 7:00–19:00
Csütörtök: 8:00 – 16:00

Veresegyház, Fő út 35.
Szerda: 8:00–20:00
Péntek: 8:00–12:00

Vác, Zrínyi utca 9.
Telefon: 06 27 501-032 vagy 06 30 433-8593
Hétfő: 7:00–12:30, 13:00–19:00
Szerda: 12:00–16:00
Péntek: 8:00–12:00

Levelezési cím:  2101 Gödöllő, Pf. 75


A nem újrahasznosítható, vegyes háztartási hulladékot egész évben, heti rendszerességgel szállítják el, a szolgáltató honlapján (www.zoldhid.hu) feltüntetett gyűjtési naptárban megtalálható napokon

Állandó lakos esetében szabványos 80, 120 vagy 240 literes gyűjtőedényzet használata kötelező.

Többlethulladék esetén a gyűjtőedény mellett kiegészítő megoldásként alkalmazható „Hulladék” feliratú, szürke színű 60 literes többlethulladékos zsák (köztisztasági zsák), ami az alábbi zsákértékesítő partnereknél szerezhető be:

Mogyoród, Gödöllői út 17. – Mogyoródi Nonprofit Kft.
Mogyoród, Gödöllői út 2. – DEKO Festék Diszkont Kft.
Mogyoród, Nagyhomoki út 10. – Hírnök Média Bt.
Mogyoród, Szentjakab park 2. – Szentjakab Nonprofit Kft.
Mogyoród, Vasút utca 4/B – Orange 2000 Bt. (Állomás ABC és lottózó).

Az elszállítandó hulladékot a saját ingatlan elé, az úttól 1-2 méterre kell kihelyezni a szállítási napot megelőző este vagy a megjelölt nap reggel 6:00-ig! A hulladékot úgy kell kihelyezni, hogy a gyűjtőedényzet fedele lecsukható legyen, az esetleges kiegészítő gyűjtőzsákot pedig össze lehessen fogni.

A hulladékgazdálkodási közszolgáltatást az alábbiakban leírt módokon tudja megrendelni:

Lakossági ügyfelek: A közszolgáltatás igénybevételéhez a www.zoldhid.hu oldalon található Adatbejelentő lap kitöltésével és megküldésével jelentkezhet be. Az ügyintézéshez be kell mutatnia: az ingatlanra vonatkozó adásvételi szerződés, birtokbaadási jegyzőkönyv vagy a tulajdonátruházást eredményező egyéb szerződés másolatát. Ha nem az ingatlantulajdonos jár el, meghatalmazást is be kell mutatni.

Gazdálkodó szervezetek: A közszolgáltatás igénybevételéhez ki kell tölteni és be kell küldeni az adatbejelentő lapot. Az adatlaphoz csatolni kell: cégkivonat, aláírási címpéldány másolata, ingatlanra vonatkozó adásvételi szerződés, birtokbaadási jegyzőkönyv vagy a tulajdonátruházást eredményező egyéb szerződés másolata. Ha nem az aláíró jár el, meghatalmazást is csatolni kell.

Az újrahasznosítható (szelektív) hulladék olyan, a közszolgáltató által meghatározott hulladék, amely továbbhasznosítható. A házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés során az újrahasznosítható műanyag, a papír- és fémhulladékot egész évben 2 hetente, páratlan héten gyűjtjik be, a gyűjtési naptárakban megjelölt napokon.

  • 110 literes szelektív hulladékgyűjtő zsákokat gyűjtőjárművek személyzete visz az Ön háztartásába térítésmentesen, az igényeknek megfelelő mennyiségben. A szelektíven gyűjtött hulladék kihelyezhető a háztartásban feleslegessé váló tiszta, átlátszó műanyag zsákban is. A zsákban a tiszta papír, műanyag és fém együtt gyűjthető!
  • Ne tegyünk a zsákba vegyszeres, zsíros, ételmaradékos hulladékot, használt papír zsebkendőt! Csak a tiszta hulladékot lehet újrahasznosítani!
  • A gyűjtőzsákba annyi hulladékot tegyünk, hogy a zsák összefogható legyen. A jobb helykihasználás érdekében tapossuk össze a műanyag palackokat, sörösdobozokat, lapítsuk össze a papírdobozokat!
  • Az összekészített hulladékot a saját ingatlan elé, az úttól 1-2 méterre kell kihelyezni a szállítási napot megelőző este vagy a megjelölt nap reggel 6:00-ig.
Meleg étkeztetés

Sarkady Gusztávné, élelmezésvezető mail cím: kozetkeztetes@monon.hu

view projects
Sportlétesítmények bérbeadása

Sportlétesítményeink bérlésével kapcsolatban, az info@monon.hu e-mail címen kérhet árajánlatot.

view projects
Településüzemeltetés

• Parkfenntartás • Sövénynyírás • Virágosítás • Közutak karbantartása • Kátyúzás • Kézi szemétgyűjtés közterületen…

view projects
  1. A nem újrahasznosítható, vegyes háztartási hulladékot egész évben, heti rendszerességgel szállítják el, a szolgáltató honlapján (www.zoldhid.hu) feltüntetett gyűjtési naptárban megtalálható napokon.