Meleg étkeztetés

Meleg étkezés

Közétkeztetés: A Mogyoród Nonprofit Kft. 2013.01.01-jétől látja el a település önkormányzati tulajdonú intézményeiben a közétkeztetési feladatokat. Egy 500 adagos főzőkonyhával (az általános iskola területén), és két tálaló konyhával (az óvodák területén) látjuk el a feladatot. A Képviselő-testület és a Kft. megállapodást kötött az óvodai és iskolai gyermekétkeztetés biztosítására, az intézmények által megrendelt főzési adagszám előállítására. A KFT a kiemelten közhasznú tevékenységét az egészségmegőrzés, a betegségmegelőzés területén, a speciális, egyes betegségcsoportokhoz, illetve érzékenységre tekintettel összeállított étrenddel segíti (cukorbetegek, tejfehérje, tej- tojás érzékenyek, stb.). A diétás közétkeztetést orvosi igazolás mellett vehetik igénybe a gyerekek, melyet külső szolgáltató biztosít számunkra. Az étlapok összeállításánál biztosítjuk a korcsoportonként szükséges napi tápanyag bevitelt (kcal, fehérje, zsír, szénhidrát), figyelembe véve az idényszerűséget, a változatosságot. Az állandó dolgozók létszáma jelenleg 9  fő, vezetőjük Sarkady Gusztávné, élelmezésvezető.


Elérhetőség: kozetkeztetes@monon.hu


Iskolai gyermekétkezés térítési díjak

Megnevezés Bruttó ár
Napi háromszori étkezés 100 % 640 Ft
Napi háromszori étkezés 50 % 320 Ft
Tízórai+Ebéd 100 % 493 Ft
Tízórai+Ebéd 50 % 246,5 Ft
Ebéd 100 % 331 Ft
Ebéd 50 % 165,5 Ft
Egyéb meleg étkezés:
  • Felnőtt vendég étkezés: Főzőkonyhánk a szabad kapacitása erejéig hétköznaponként vendég étkezőknek is biztosít meleg étkeztetést, melyet előzetes megrendelést követően saját ételhordóban történő elszállítással tudunk biztosítani.
  • Rendezvényi étkeztetés: Sportlétesítményeinkben vagy étkezőnkben tartott céges-, családi-, alkalmi rendezvények esetén egyedi egyeztetést és kalkulációt követően tudunk meleg étkeztetést biztosítani